Hyppää sisältöön

Sic! uudistui ja täydentyi podcastilla

Fimean toiminta
Julkaistu 4.5.2023

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean julkaisema Sic!-lehti on uudistunut. Lehti on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille, muille lääkealan toimijoille ja sidosryhmille.

© GettyImages/mustafabilgesatkin

– Täysin uudenlainen formaatti ja ulkoasu on muokannut Sic!-lehdestä puhtaasti verkkolehden, jota se on itse asiassa ollut jo vuoden 2020 alusta, kun painetun lehden julkaisu lopetettiin, Sic!-lehden lääketieteellinen päätoimittaja Tiina Kuosa kertoo.

Uudistuksen toteutuksessa on otettu erityisesti huomioon verkkosivuston käytettävyys ja vaatimusten mukainen saavutettavuus. 

Sic!-lehden uudessa formaatissa kaikki artikkelit ovat omia itsenäisiä julkaisuja, jotka listautuvat etusivulle ja aiheiden mukaisille kategoriasivuille aikajärjestyksessä uusimmasta vanhimpaan. 

– Uusista julkaistuista artikkeleista kerrotaan noin kerran kuukaudessa ilmestyvässä uutiskirjeessä, joka kannattaakin tilata lehden verkkosivuilta, Kuosa vinkkaa.

Sic! Puheenvuoro -podcast käynnistyi

Täysin uutena osana lehteä on käynnistynyt Sic! Puheenvuoro -podcastsarja. Ensimmäisessä lääkehuollon kehittämistä käsittelevässä jaksossa vieraana on Eija Pelkonen. Pian julkaistava toinen jakso käsittelee itsehoitolääkkeitä, ja vieraana on Fimean ylilääkäri Vesa Mustalammi.

– Podcastilla haluamme tuoda Fimean vahvemmin mukaan lääke- ja laitealan keskusteluun asiantuntijanäkökulmallamme uudenlaisin keinoin. Uusi avaus osoittaa, että olemme uudistumiskykyinen ja erityisesti uudistumishaluinen virasto, iloitsee Fimean ylijohtaja, Sic!-lehden päätoimittaja Eija Pelkonen. 

Lue ja kuuntele lisää

Kuuntele Sic! Puheenvuoro -podcastin ensimmäinen jakso ”Keskittyykö keskustelu lääkehuollon uudistamisesta olennaiseen?" (Sic!)

Tilaa Sic!-lehden uutiskirje (Fimea)

Petra Nylund
FM
Viestintäasiantuntija, Fimea
Jaa Twitterissä Jaa Facebookissa Jaa LinkedIn palvelussa

Lataa juttu julkarista Tulosta sivu

Kerro meille juttuideasi

Otamme mielellämme vastaan juttuideoita ja aiheita, joista voisimme kirjoittaa.